top html site design


Stimați utilizatori ai paginii web,

Societatea pe Acțiuni O.C.N. "Corporația de Finanțare Rurală" S.A. este prima instituție financiară nebancară care activează pe piața financiară a Republicii Moldova.

Creata în 1997 de către Asociațiile de Economii și credit din Republica Moldova ca centrala de finanțare pentru rețeaua lor, a reprezentat si reprezinta una din cele mai reușite intervenții în eforturile de a satisface nevoile oamenilor din mediul rural cu resurse financiare.


Domeniul principal de activitate al Corporației este asigurarea, direct sau prin intermediul Asociațiilor de Economii și Împrumut, accesului persoanelor fizice, fermierilor si micilor antreprenori rurali la servicii financiare nemijlocit la sat, acoperind o nișă specifică a pieței financiare, reprezentată de clienții care nu au acces la piața financiară datorită lipsei experienței lor, volumului mic al afacerii și creditului, lipsei gajului, caracterului nesigur al investițiilor în agricultură sau alt domeniu.


Succesele și exclusivitatea noastra se bazează pe faptul că activitatea de creditare practicată de O.C.N. "Corporația de Finanțare Rurală" S.A. este una transparentă, responsabilă și onestă. Noi întotdeauna acordăm credite cu cele mai mici rate ale dobînzii și nu utilizăm în produsele noastre de creditare comisioane sau taxe ascunse.


Sper că informația pe care o veți gasi pe această pagină vă va face să decideți în favoarea parteneriatului cu noi în scopul consolidării pozițiilor noastre comune.


Igor Purici


Președintele O.C.N. Corporației de Finanțare Rurală S.A.